Skip to main content

Tjenester

Flytting

Uansett om du flytter lokalt eller til andre siden av landet, vi fikser det! Vi gjør det vi kan for å alltid overgå våre kunders forventninger! Profesjonelle flyttefolk sørger for at tingene dine er i trygge hender og at flyttingen blir en hyggelig opplevelse.

Flyttevask

Unngå klager og en uhyggelig opplevelse ved overlevering av bolig. Sett bort jobben til noen som vet hva som kreves og forventes av ny eier. Flyttevasken utføres av profesjonelle renholdere med dedikasjon til faget. Leveres alltid med kvalitetsgaranti.

Visningsvask

Førsteinntrykket kan være avgjørende for boligsalget. Det er viktig at renholdet er sikret slik at boligen viser seg fra sin beste side under visningen. Dedikerte renholdere med erfaring og øye for detaljer gjør Flytt og Vask til et trygt valg for visningsvask.

Avfallshåndtering

Effektiv håndtering av søppel når du ønsker det! Vi kjører bort gammelt inventar, utdaterte hvitevarer og annet avfall og leverer det til godkjent avfallsmottak.

Dødsbo

Flytt og Vask forenkler prosessen med avhending av dødsbo i Bodø og omegn. Når du kontakter oss blir du møtt med forståelse, omsorg og profesjonalitet. Vi har et nettverk som kan bistå med de flest oppgaver knyttet til dødsbo.

Lager

Som kunde hos Flytt og Vask får du 10% rabatt på temperert eller drive-in lager hos OK-minilager i hele Norge! Topp moderne lagerrom i forskjellige størrelser med tilgang 24/7.