Skip to main content

Avfallshåndtering

Kontakt oss for et tilbud
Flyttebyrå Bodø-Avfallshåndtering Bødo - Søppeltaxi Bødo - Bortkjøring av søppel Bødo - Kjøre søppel Bødo - dødsbo Bødo - Konkursbo Bødo - kjøpe dødsbo Bødo - kjøpe konkursbo Bødo - montering Bødo - Montere møbler Bødo - Montere kjøkken Bødo - Montere garderobe Bødo - Montere kontormøbler Bødo

Avfallshåndtering - søppeltaxi

Har du gamle møbler, hvitevarer eller kontormøbler som har sett bedre dager? Da er det kanskje på tide å bytte dem ut. Fra utrydding av garasje til kasting av madrasser, avfall som skal håndteres eller byggeplasser som skal renskes. Vi tar hånd om alt. Når du benytter deg av Flytt og Vask kan du forvente deg vennlig service av profesjonelle folk.

Vi kaster søppelet for deg!

Dette gjelder ikke farlig avfall. Vi kommer hjem på døren din og henter alt du måtte ønske kjørt bort. Ring oss fremfor å leie container eller tilhenger, du vil spare tid og penger!

Når du ønsker

Ingen ønsker å ha søppel og avfall stående lenger enn nødvendig. Når vi får en henvendelse skal det å hente søppel skje raskt og effektivt. Noen ganger trenger ting å demonteres før det bæres ut, vi har utstyret som trengs. 

Bedrift

Alt fra enkeltmøbler til utdaterte kontorlandskap, vi henter det!
Rusk, rask, søppel, emballasje, kontormøbler, ukurante lagervarer, utrangert utstyr, elektronisk utstyr m.m.

Privat

Bæringen tar vi oss av. Vi henter:
Rusk, rask, søppel, emballasje, møbler, elektronisk utstyr, oppussingsavfall, hageavfall, dødsbo m.m.

Miljøvennlig

Vi er et firma i Bodø som alltid organiserer, kildesorterer og sørger for at ditt søppel og avfall havner på den korrekte miljøstasjonen. Riktig sortering av søppel er viktig for å bidra til å gjøre Bodø til et bedre sted. Du kan med god samvittighet overlate avfallet ditt til oss. Vi tar vårt miljøansvar på alvor.

Ta kontakt med oss for henting av gamle møbler og annet avfall du ønsker kjørt bort.

Kontakt oss