Skip to main content

Om oss

Flytt og Vask er et flyttebyrå i Bodø som har fokus på høy kvalitet, effektivitet og varsomhet – vi streber alltid etter utvikling og gode løsninger for våre kunder til konkurransedyktige priser. Flytt og Vask utfører alle type oppdrag innenfor flytting, montering og rengjøring. Fra store kontor og lager til små leiligheter. Vi håndterer overflødige møbler og søppel du ønsker kjørt bort. Vi har spesialisert oss på flyttevask, og vet akkurat hva som forventes av den omfattende oppgaven.
Flytt og Vask er for private og bedrifter. Vi tror på at rett utstyr, erfaring og solide samarbeidspartnere er nøkkelen for en vellykket flytting!

Historie

Flytt og Vask ble opprettet av Ulrik Myrvang og Frode Christoffersen.

To ambisiøse kompiser og en leid flyttebil. De første oppdragene ble booket ved å ringe til folk som solgte sine boliger på Finn.no. Konseptet ble godt mottatt og hver krone tjent ble reinvestert i selskapet i form av utstyr og nødvendig materiell. I løpet av det første driftsåret ble hjemmekontor og leiebil erstattet med kontor og lager med sentral plassering. Vi har nå to flyttebiler og gått fra å være 2 til 12 ansatte.

Rask vekst har ikke tatt bort fokuset på service og tjenester av høy kvalitet, med kunden i sentrum.

Flyttebyrå Bodø-Avfallshåndtering Bødo - Søppeltaxi Bødo - Bortkjøring av søppel Bødo - Kjøre søppel Bødo - dødsbo Bødo - Konkursbo Bødo - kjøpe dødsbo Bødo - kjøpe konkursbo Bødo - montering Bødo - Montere møbler Bødo - Montere kjøkken Bødo - Montere garderobe Bødo - Montere kontormøbler Bødo

Hvorfor velge Flytt og Vask?

 • Vi er tilgjengelige og lette å kommunisere med før, under og etter oppdraget du har valgt oss til.
 • Profesjonelle flyttefolk og renholdere gjør oss til et trygt valg for privatpersoner og bedrifter som skal flytte.
 • Vår flyttevask kommer med garanti, for kunder betyr dette at Flytt og Vask tar på seg ansvaret for at renholdet skal være sikret før overtakelse. Dersom det forekommer avvik, forplikter vi oss å rette opp feilen(e) i løpet av 24 timer.
 • Teamet i Flytt og Vask har lang erfaring og sikrer alltid mot skader. Kunden kan være trygg på at ens eiendeler blir behandlet med respekt. Skulle likevel uhellet være ute, har vi gode forsikringer som sikrer ansatte, gods og eiendom.
 • Avfallshåndtering – Vi kjører bort ditt søppel til godkjent avfallsmottak.
 • Ingen oppgave er for stor eller liten for Flytt og Vask. Ved en totalløsning trenger du ikke å løfte en finger. Vi pakker, emballerer, flytter og vasker deg ut, hvis det er ønskelig.
 • Vi har stort fokus på fornøyde kunder og gode tilbakemeldinger. Vårt mål er å være det foretrukne valget for folk på flyttefot, i hele landet!

Vår visjon - Sammen flytter vi Norge

Det handler om så mye mer enn bare flytting. Flytt og Vask er folkets flyttebyrå.

Gjennom godt samarbeid skal vi skape bedre flytteopplevelser i dag, og i fremtiden.

Flytt og Vask ønsker å bidra til et tryggere samfunn med fokus på miljø og sikkerhet. Dette oppnår vi gjennom:

 • Gode arbeidsplasser
 • Riktig opplæring av ansatte
 • Reduserte utslipp
 • Miljøvennlige vaskemidler
 • Gjenvinning og kildesortering

“Det handler om så mye mer enn bare flytting…”

Kontakt oss