Skip to main content

Tilbakemeldinger

Eva S.

"Rask og effektiv!"

Alexander B. M.

"Punktlig, effektivt og godt arbeid. Gjennomgående god service!"

Mari U.

"Helt super!"

Tor M. B. W.

"Perfekt utført og god kommunikasjon. Kan anbefales."

Anne L. G.

"Svært pålitelig, med god kommunikasjon hele veien. Ulrik var super å ha med å gjøre."

Ina B.

"Enkle å kommunisere med, pålitelige gutter og svært effektivt arbeid. Flott gjennomført flyttejobb."

Bjørn E.

"Tok jobben i ett hasteoppdrag. Takker for en flott jobb. Anbefales!"

Gunnar M.

"En bedrift som jeg virkelig kan anbefale når du trenger flyttevask. Superfornøyd."

Bernt T.

"Benyttet firmaet til flyttevask. Utrolig hyggelig, ung mann. Kom på befaring og gav en pris på arbeidet, presist oppmøte og veldig god kommunikasjon hele veien. Meget godt fornøyd med resultatet. Jeg kan med hånden på hjertet anbefale Flytt og Vask Ulrik Myrvang og gir mine beste skussmål."

Liv-eirin S.

"Brukte dette firmaet ifb med salg av leilighet. Bestilte flyttevask med vindusvask, innvendig skap/skuffer, kjøleskap og dusj. Fenomenalt utført arbeid og service, både vi og kjøper er strålende fornøyde. Upåklagelig pris og effektivitet. Anbefales på det varmeste."

Lisbeth S.

"Sterke, effektive og pålitelige!! Jeg kan anbefale Flytt og Vask Ulrik Myrvang på det varmeste! De fikk jobben gjort på en flott måte. De strakk seg langt for å hjelpe, og hadde godt humør."

Anja B.

"Flott ungdom som har gjort en fantastisk flyttevask , god kommunikasjon hele veien , ryddig og grei avtale. Leiligheten ble skinnende ren og ikke noe å utsette på jobben."

Robin A.

"Er kjempe fornøyd! Flyttelasset kom til avtalt tid. God og hyggelig kommunikasjon underveis. Serviceinnstilte. God pris. Kommer til å bruke dem ved en senere anledning. Anbefales!"

Razaw K.

"Bra jobb og superhyggelige! Anbefalles!"

Ørjan N. (på Vegne Av Jan Nyborg)

"Vi er veldig fornøyde med måten flytteoppdraget ble løst. Flink, hyggelig, lett å ha med å gjøre. Anbefales på det sterkeste."